L’Open Sícoris Club corona els campions de la segona edició

El cap de setmana del 5 i 6 de novembre va finalitzar a les pistes del Sícoris Club el torneig Open Sícoris-Esports Pifarré, últim torneig valedor i classificable per al Màsters Wala que es disputarà a partir del dia 8 de desembre al Club Tennis Lleida.

Igual que va succeir en l’edició de l’any passat, es va enregistrar una gran participació que es va repartir entre els deu quadres de competició de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

El torneig es va desenvolupar del 17 de setembre al 30 d’octubre a les pistes del Sícoris Club i va comptar amb una gran participació, amb prop de 200 jugadors repartits en les quatre categories esmentades abans i que tots ells van demostrar un excel·lent nivell de joc.

Els diferents guanyadors van ser, en benjamí femení, Maria Bonet en superar a la final Irene del Agua per 2-6 i 6-0 (7-5); en benjamí masculí, Gerard Villanueva es va imposar a Gerard Farré per 6-3 i 6-3; en aleví femení, Ares Llobera va superar Sandra Azorín per 6-1 i 6-1; en aleví masculí 1, Álvaro Barranco va derrotar Albert Sentís per 6-1 i 6-1, en aleví masculí 2, Álex Alfageme va vèncer Pau Isern per 6-0 i 6-2; en infantil femení, Natàlia Bey va guanyar a la final a Ares Llobera per 6-3 i 6- 1; en infantil masculí 1, Pablo Irigaray va superar a Sergi Abellana per abandonament a causa d’una lesió d’aquest darrer; en infantil masculí 2, Víctor Baraldés va vèncer a la final a Edu Fontanellas per 6-4 i 6-1; en cadet femení, Ainhoa Dueñas es va desfer de Laia Charles per 6-4 i 6-4; i finalment, en cadet masculí, Pablo Irigaray va derrotar Adrià Abella per 6-1 i 6-1.