L’Open McDonald’s corona els seus campions al Club Tennis Lleida

L’Open McDonald’s Lleida, torneig que va reunir a 150 jugadors de les categories aleví i infantil i que puntua per el Màsters Provincial Wala, va coronar els seus campions al Club Tennis Lleida després de dos mesos i mig d’intensa competició.

Icar Caselles, del CT Balaguer, es va endur la categoria aleví masculí 2 al imposar-se en un partit maratonià a Guifre Balasch del Natació Lleida per un ajustat 7/6 i 7/6.

En la primera categoria d’aleví masculí, Néstor Giribet del CN Lleida va superar a la final a Álvaro Barranco del CT Lleida per 6/3 i 6/2 després de que superessin a Pep Canyadell i Alejandro Serret en les seves respectives semifinals.

Pel que fa a la categoria femenina hi va haver sorpresa pel que fa a les jugadores finalistes, ja que van accedir Ares Teixidó i Aran Teixidó, les dues jugadores del CT Lleida, després que es desfessin de Maria Teixidó, Yolanda Pifarré i Ares Llobera, tres clares aspirants al títol, en semifinals les dues primeres i a quarts de final la tercera. A la final, Ares Teixidó va superar a la seva germana Aran, totes dues encara benjamins, per 6/3 i 6/3.

Si ens centrem amb les categories Infantils, la categoria masculina 2 va ser per Eduard Morera que va guanyar a Antonio Cruz en un partit que va començar dominant Cruz per 6/2 en el primer set, però aquest va acabar cedint els dos següents pujant el 2/6, 6/2 i 6/2 al marcador i donant així la victòria a Morera. Pablo Irigaray del CT Monzón va ser el campió d’infantil masculí 1, al superar Sergi Abellana del CT Lleida per 6/2 i 6/1 en un gran partit.

Per últim, a la categoria infantil femení també hi va haver sorpresa pel que fa a les jugadores que van disputar la final ja que Yolanda Pifarré del CT Urgell i Maria Teixidó del CT Lleida van superar a Julia Larrosa i Marta Pastó a les semifinals classificant-se així dos jugadores alevines per la final infantil. Després d’una gran final de Maria Teixidó, aquesta va superar a Yolanda Pifarré per 6/4 i 6/3 i es va endur el títol de campiona de la categoria Infantil femení.