Notícies

L’Open CN Lleida-Esports Pifarré corona els primers campions

El passat diumenge 23 de març es va dur a terme a les instal·lacions del Club Natació Lleida l’entrega de trofeus del IX Open CN Lleida – Open Esports Pifarré en les categories aleví, infantil, cadet i júnior.

A la categoria aleví, els campions van ser Gerard Villanueva (CN Lleida) i Beatriz Dolader (CT Caspe), que es van desfer, respectivament de Marc Anelo (Mas Duran) i Maria Bonet (CT Balaguer).

A la categoria infantil femení, Maria Teixidó (CT Lleida) es va imposar a la seva germana Aran Teixidó (CT Lleida), mentre que a l’infantil B, Èric Cervós (Fed. Andorra) va superar Adrià Abella (CN Lleida). Per la seva banda, Natàlia Bey (CN Lleida) es va proclamar campiona cadet en derrotar a la final  Ares Llobera (CT Urgell).

Per últim, els campions júniors van ser Òscar Manciñeiras (CT Lleida) i Elvira López (CD Paraiso), que van superar a les finals Adrià Abella (CN Lleida) i Mila Milanovic (CT Urgell), respectivament.

El proper dia 6 d’abril començaran a disputar-se els partits de les categories benjamí, absolut i veterans +35 i +45 d’un open en el que hi prenen part al voltant de 400 tennistes de Lleida i província, Osca i Saragossa.

L’Open CN Lleida-Esports Pifarré corona els primers campions

clicar per ampliar

Share