Notícies

Llobera i Barranco brillen al Català Sub-15 del CT Urgell

El tennis lleidatà va tenir un pes específic al Campionat de Catalunya Sub-15 que es va celebrar a les pistes del CT Urgell a finals de juliol i principis del mes d’agost. Els dos lleidatans més destacats van ser Ares Llobera (CT Urgell) i Álvaro Barranco (CT Lleida) que es van quedar a un pas del títol. L’entrega de trofeus va estar presidida pel directiu del CT Urgell i membre de la junta de la FCT Lleida, Ramon Llobera; i hi van a assistir, entre d’altres, el regidor d’esports de la Paeria, Txema Alonso; el vicepresident de la Diputació, Miquel Padilla, i de José María Muñoz, representant de la Federació Catalana de Tennis.

S15-GRUP copia

Álvaro Barranco, quart favorit al títol, també va realitzar una gran setmana de tennis i només va poder amb ell el cap de sèrie número 1 Nikolás Sánchez Izquierdo en un partit èpic de més de tres hores i mitja. El resultat final va ser de 7-5, 6-7 i 7-5, deixant patent l’aferrissada batalla que es va viure a la pista d’un Club Tennis Urgell al que s’hi van atansar més de 250 aficionats per presenciar la final. El partit va començar molt igualat i només petits detalls van fer que Sánchez Izquierdo s’apuntés el primer set per 7-5. Aquest parcial va donar molta força a Sánchez Izquierdo que el va portar a dominar per 5-2 al segon set. Quan semblava que tot estava decidit, Barranco va demostrar tot el potencial que té i va aconseguir remuntar el segon set imposant-se per 7-6 i avançant-se al tercer per 4-1, primer, i 5-3, després, però no va ser suficient. El campió es va refer i es va endur el set i el partit. En el seu camí a la final, Barranco es va desfer, entre d’altres, del jugador local Néstor Giribet que havia debutat amb dues victòries, una d’elles davant el seu company d’equip Ícar Caselles. Dels lleidatans, destacar que Pep Canyadell va arribar als quarts de final perdent davant el segon favorit Roger Romero; que Llorenç Lladonosa va passar dues rondes derrotant a la segona a Albert Sentís; i que Carlos Ruiz va vèncer en el seu debut a Álex Alfageme i va caure a segona ronda. D’altra banda, en els dobles, la parella formada per Sánchez Izquierdo i Duarte es va imposar per 5-7, 6-3 i 10-3 a la parella formada per Gabarró i Romero.

Llobera, tercera cap de sèrie, va ser subcampiona després de perdre la final davant Guiomar Maristany (RCT Barcelona) per un doble 6-2. La lleidatana va completar un excel·lent torneig exhibint un bon nivell de joc, però no va poder culminar-lo amb el títol de campiona de Catalunya vencent la final. En ella, Maristany es va mostrar més sòlida, encara que Llobera no va perdre mai la confiança i va lluitar fins al darrer moment. Al quadre femení, Aran Teixidó (CT Lleida), Ares Teixidó (CT Lleida), Mireia Pérez (Sícoris) va caure a la segona ronda, Sandra Azorín (Sícoris) ho va fer a primera i Maria Teixidó (CT Lleida), que partia com a cap de sèrie número 8, va derrotar en el seu primer partit a Maria Blau Clapés i va perdre a continuació davant Maristany.

Share