Notícies

Lliurament dels premis Segura Viudas a la Gala APT 2011

Per catorzè any consecutiu, l’Associació de Periodistes de Tennis (APT) ha atorgat els seus premis Segura Viudas – APT a destacades personalitats del mon del tennis espanyol en un acte celebrat a l’Heretat Segura Viudas. Aquesta celebració pretén premiar la tasca professional dels guardonats, però també vol servir de llaç d’unió entre els jugadors i els representants dels mitjans de comunicació.

Després del dinar que Segura Viudas va oferir als integrants de l’APT, als premiats i acompanyants, a la sala principal de la Masia de l’Heretat, es va procedir al lliurament de guardons.

CARMEN PEREA que als seus 59 anys no ha perdut ni un a mica de l’energia que va empènyer-la tota la seva carrera tennística, va ser durant molts anys la millor jugadora espanyola i va guanyar ¡nou títols! de Campiona d’Espanya. Desprès la seva vida va prendre una altre projecció, però mai es va desvincular d’aquest esport que porta a dintre. El tennis és un component fonamental en la vida de la nostra guardonada. Com a entrenadora va treballar amb Lluís Bruguera i va ser la directora de la secció femenina de l’acadèmia Sánchez-Casal, ajudant a moltes jugadores. I paral·lelament ha fet una gran tasca com a organitzadora d’esdeveniments, entre els que destaca el Memorial Simón Mateo que ha convertit en un gran torneig de veterans. Ara treballa des de la seva pròpia empresa, la Carmen Perea Coaching i continua aportant els seus coneixements i la seva experiència. Per aquesta dedicació continuada i per la seva perseverança, l’Associació de Periodistes de Tennis (APT) li fa aquest reconeixement en forma de placa i ampolla de cava de 3 litres Segura Viudas Lavit Brut Nature, fent entrega Josep Maria Ducamp, tresorer de l’APT, i Beto Agustí, President del RCT Barcelona.

El Premi a la Millor Progressió ha estat per ALBERT RAMOS, potser per a molts és encara un desconegut, però els seus resultats l’avalen ja com una autèntica promesa. El principi del 2010 estava per sobre dels 150 primers jugadors de la classificació mundial, però va acabar la temporada rascant els 100 primers. I enguany, les seves victòries als Challengers de Milà i San Sebastià, els quarts de final a Bucarest i l’entrada al Masters 1000 de Shanghai, salvant la prèvia i superant a Cilic en la primera ronda, l’han convertit en el 66è jugador del ranking ATP. Als 23 anys, i amb el suport del seu entrenador de sempre, en Josep Mª Díaz-Pérez, sembla haver trobat la drecera per ficar-se entre els millors. La seva fulminant progressió així ho demostra. El Sr.Francesc Orriols, President de la Federació Catalana de Tenis; i el Sr.Jaume Pujol-Galcerán, Sots President de l’APT fan entrega del premi i l’ampolla de Cava de 3 litres Segura Viudas Lavit Brut Nature.

El Sr.José Luís Escañuela, President de la Federación Española de Tenis i el Sr.Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya han entregat a Marcel Granollers el Premi al Joc Net, un jugador que no fa gaires anys ja va ser guardonat amb el premi a la Millor Progressió. Ara torna a l’Heretat Segura Viudas convertit ja en el sisè millor espanyol en la llista de la classificació de l’ATP. Es el 27è. I les seves victòries a Gstaad i, sobretot, a Valencia acrediten la seva qualitat. Es un habitual de la Copa Davis, des que Emilio Sánchez el va cridar per aquella complicada final a Argentina que va donar a Espanya la seva tercera “Ensaladera”. Ara va ser convocat a Sevilla com a reserva. I es va sentir un més de l’equip… com sempre. I es precisament aquesta actitud positiva i oberta, aquesta disposició a col·laborar i a ajudar… a l’equip, però també als periodistes, que l’han fet mereixedor d’aquest premi.

Finalment s’ha entregat el Premi SEGURA VIUDAS APT de l’Any 2011 a ALBERT COSTA. El seu palmarès va creixent de forma inexorable i s’està convertint ja en el Gran Capità de l’equip espanyol de la Copa Davis, emulant el qualificatiu preservat solament per el llegendari Jaume Bartrolí, l’home de les dues finals dels anys 60. Aquest lleidatà de 36 anys s’ha convertit enguany en l’espanyol que té més títols de la Copa Davis: el primer l’aconseguí com a jugador el 2000 i va obrir la porta a les cinc coronacions que ha aconseguit Espanya. El segon i el tercer títols, els ha aconseguit com a capità els anys 2009 i enguany, a Sevilla superant a Argentina en una difícil final. Es cert que Espanya ha comptat amb un equip impressionant, amb dos jugadors com Rafa Nadal i David Ferrer col·locats entre els cinc primers del mon. Però el gran mèrit de l’Albert Costa ha estat mantenir la unitat i la companyonia en un vestidor marcat per personalitats tan diverses i controvertides. Han fet entrega d’aquest premi el Sr.Eudaldo Bonet, Conseller de Segura Viudas; i Manel Serras, President de l’APT.

Gala APT Segura Viudas 2011.

Share