Notícies

Lliga Comarcal de Catalunya per equips 2012-13

Un cop finalitzades les vacances iniciem el Campionat Comarcal 2012/2013. Pel que fa al Calendari de Competició està previst iniciar els partits el cap de setmana del 3 i 4 de novembre i, donada la nova classificació es publicarà al voltant del 15 d’octubre.El tancament d’inscripció serà el dia 15 d’octubre de 2012 a les 12 hores. Per tal de facilitar la seva gestió us demanem que les feu arribar el més aviat possible i no esgoteu els terminis. Si fos necessari amb posterioritat a la data d’inscripció es podrà modificar la composició de l’equip.

Les inscripcions podeu enviar-les des d’avui mateix a imma.martin@fctennis.cat utilitzant el model de full d’inscripció. El preu és de 74 € per equip inscrit.

Igual que l’any anterior durant el mes de gener obrirem un nou termini per poder incorporar jugadors a tots els equips.

El Reglament del Campionat el podeu trobar al web de la FCT.

Els jugadors juvenils només podran jugar a la seva categoria i la superior mentre que per poder formar part d’un equip absolut caldrà, com a mínim, ser cadet.

Tal i com ja es va fer la temporada anterior, amb molt d’èxit, està previst que les finals de totes les categories es disputin durant un cap de setmana de la primavera a les instal·lacions del Centre Internacional de Tennis de Cornellà.

REGLAMENT

Full inscripció equip femení

Full inscripció equip masculí

Share