Notícies

Lliga Catalana 2015/16

Competició:

Lliga Federada per equips des de la categoria benjamí a sènior +70. S’aplicarà la proximitat geogràfica i el nivell per configurar grups.  Amb format de Fase Inicial de lligueta per divisions “Round Robin” i Fase Final amb Play Off d’ascens i descens.

Per aquesta edició tenim novetats a nivell organitzatiu amb la creació de les figures dels delegats per que els capitans de les categories absolutes i sèniors tinguin un referent amb qui contactar, ben aviat us informaren dels noms i telèfons de contacte.

Categoria:  Absoluts i sèniors. (070543, codi d’accés directe al campionat)

  • Data inici competició.  26 de setembre.
  • Data final competició. 19 de juny. Cloenda amb finals i entrega de trofeus als campions a les Instal·lacions de Cornellà.
  • Categories. Absoluta, sèniors: 30, 40, 50, 60 i 70 per equips masculins i femenins.
  • Data Inscripció. Ja oberta fins el 17 de setembre, a les 23.59 pel sistema “on-line” en el nostre WEB,  www.fctennis.cat apartat competició on-line.
  • Preu. 110 € per equip inscrit, independentment del numero de jugadors que el composin.
  • Dies de joc i horaris. Es jugarà majoritàriament els dissabtes i diumenges a les 15.00 hores. En les categories femenines, l’equip local podrà canviar aquesta hora, sempre que ho comuniqui en temps i forma al contrari.

La formació d’equips i punts a disputar, – així com d’altres especificacions tècniques – ho trobareu en el reglament adjunt.

En aquesta edició, i degut a la integració de la Lliga del Baix Llobregat a la Lliga Catalana, les noves incorporacions d’equips seran estudiades pel Comitè de Competició amb la intenció d’entrar a la lliga al grup que correspongui segons el seu nivell.

Categoria:  Juvenils. (070542, codi d’accés directe al campionat)

  • Data inici competició. 31 d’octubre.
  • Data final competició. 19 de juny. Cloenda amb finals i entrega de trofeus als campions a les Instal·lacions de Cornellà.
  • Categories. Benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior.
  • Inscripció.  Ja oberta fins els 12 d’octubre, a les 23.59 pel sistema “on-line” en el nostre WEB,  www.fctennis.cat apartat competició on-line.
  • Preus. 83€ per equip inscrit, independentment del numero de jugadors que el composin.
  • Dies de joc i horaris. Es jugarà majoritàriament els dissabtes i diumenges a les 15.00 hores.

La formació d’equips i punts a disputar, – així com d’altres especificacions tècniques – ho trobareu en el reglament adjunt.

Pagament.

Es facturarà una vegada sortejades les lligues al club corresponent, i el pagament es farà en el format habitual de cada club.

Jutge àrbitre.

Serà en Jordi Margó, mòbil 667674387 i el seu correu electrònic arbitratge@fctennis.cat

Els jugadors juvenils només podran jugar a la seva categoria i la superior mentre que per poder formar part d’un equip absolut caldrà, com a mínim, ser cadet.

Una vegada inscrits els equips, haureu de revisar periòdicament en l’aplicació, per controlar, si els vostres equips continuen essent vàlids o no, ja que en el transcurs del període d’inscripció, podria actualitzar-se el nou rànquing Nacional, i per tant, algun jugador pot quedar involucrat en alguna restricció de puntuació.

Igual que ens anys anteriors durant el mes de gener obrirem un nou termini per poder incorporar jugadors a tots els equips.

Així mateix us convoquem a la reunió de tots els clubs participants a la  II Lliga Catalana 2015-16:

  • Proper dia 14 de setembre a les 10h. AL MUSEU DEL TENNIS CATALÀ FCT VALL HEBRON

MOLT IMPORTANT ASSISTIR PER ESTAR AL CORRENT DE TOTES LES NOVETATS TECNOLÒGIQUES INTRODUIDES I MODIFICACIONS MÉS DESTACADES

  • Actualització resultats i enviament de les actes “on-line”.
  • Presentació i descarrega llicència federativa tots els jugadors (APP de la FCT).

Reglament de la Lliga (clica)

Calendari de competició: Us serà enviat en breu.

Resolució de dubtes

Responsables de la FCT:

Share