Notícies

Llicència Tennis Platja 2017

Portem uns mesos preparant la nova temporada del #TennisPlatjaCatalà. Estem acabant de configurar el calendari de campionats d’questa temporada 2017. Conjuntament amb la Comissió de Tennis Platja de la FCTennis, s’ha reconfigurat la llicència de tennis platja, creant la llicència trimestral i infantil.

Fins ara, el import de la Llicència corresponia únicament al cost de l’assegurança. El diferencial d’aquest increment per aquest 2017, correspon a finançar la compra de nou material, a la nova gestió del rànquing, potenciació de la competició, dinamització i millora del Circuit de Tennis Platja, així com a la promoció i difussió d’aquest esport que esperem fer properament.

Amb la llicència de Tennis Platja (o de tennis), formaràs part de la comunitat de jugadors/es del #TennisPlatjaCatalà, podràs inscriure’t a 1a o 2a categoria i puntuar pel rànquing de tennis platja del Circuit Nacional, disposaràs d’una cobertura d’assistència sanitària per accidents o lesions en la pràctica del tennis platja, atenció en centres del més alt nivell.

A partir del gener de 2017, si no tens llicència de tennis platja (o de tennis), solament podràs inscriure’t a 2a categoria (però no a 1a categoria), tampoc podràs puntuar pel rànquing del Circuit Nacional de tennis platja i la inscripció tindrà un import més elevat.

Tarifes i avantatges Llicència Tennis Platja Tota la informació »

Preguntes freqüents Tota la informació »

Et pot interessar: Què és el Tennis Platja? | Promoció | Competició | Notícies Tennis Platja | Contacte

IMG_0681

Share