Lleida i Girona, campiones de la X Transpirineus celebrada a França

La Selecció Lleidatana i la Selecció de Girona va ser les grans protagonistes a la desena edició de la Copa Transpirineus que es va celebrar del 8 al 10 de novembre Saint Cyprien (França) amb la presència també de les seleccions d’Andorra, Arriege-Rosselló i Pirineus Orientals-Perpinyà.

Foto de grup dels cinc equips participants a la Transpirineus celebrada a França al novembre de 2013

L’equip masculí de Lleida es va proclamar campió revalidant el títol aconseguit al 2012 superant a la classificació final a Girona, segona classificada, mentre que a la categoria de noies va ser al revés i Girona es va emportar el títol amb Lleida com a segona classificada. Cada equip estava format per dos tennistes alevins i dos infantils.

Van assistir a la competició el president de la FCT, Joan Navarro; el president de la Representació Territorial a Lleida, Ignasi García i el de Girona, Enric Sánchez.