Notícies

Lleida, de nou protagonista a la XI Copa Transpirineus

La Selecció Lleidatana de tennis va ser una de les triomfadores de l’onzena edició de la Copa Transpirineus, un torneig de referència dins del tennis de base que es va celebrar el 15 i 16 de novembre a les pistes del CT Girona. Les seleccions que van reunir-se van ser la de Lleida, Andorra, Girona i França (Pirineus Orientals). Les noies que van representar a Lleida van ser Ares i Aran Teixidó (CT Lleida) a la categoria infantil, i Paula Arcarons (Sícoris) i Claudia Borbón (CN Lleida), a l’aleví. Els convocats en categoria masculina van ser els infantils Marc Anelo (Mas Duran Cervera), Gerard Villanueva (CN Lleida) i els alevins Aleix Gaya (CT Lleida) i Víctor Sánchez (CT Urgell). L’expedició lleidatana la va dirigir el Director Tècnic de la Representació Territorial a Lleida, Miqui Moreno, i l’ajudant tècnic, Marc Ivan Rodríguez. També es van desplaçar a Girona per donar suport als jugadors el president de la FCT a Lleida, Ignasi García, i pares dels tennistes.

L’equip femení es va endur el títol de campió al superar a les semifinals a Andorra per 4-0 i de vèncer a Girona per 3-2 en una espectacular final, que es va decidir en un supertiebreak a 15 punts als dobles. A la final, les dues alevins de la selecció lleidatana van acusar els nervis i van caure davant les seves rivals. Amb 0-2 sota, van sortir a la pista les infantils. Ares Teixidó va superar en dos còmodes sets a Maria Pagès, mentre que Aran Teixidó va remuntar un set per acabar derrotant a Cristina Mayorova per deixar el 2-2. Les dues bessones, que entrenen al Centre de Tecnificació a Lleida de la FCT, es van endur el punt clar als dobles (3-2) al derrotar per 15-10 a Mayorova i Pagès, en un duel que va posar damunt la pista a quatre de les millors tennistes catalanes de la categoria, incloses dins de les sis millors de l’estat espanyol.

L’equip masculí va perdre a les semifinals davant França per 3-1 (les tres derrotes van ser al supertiebreak del tercer set), i al partit pel tercer i quart lloc es van desfer amb comoditat d’Andorra per 4-0 pujant, d’aquest forma, al tercer graó del podi final.

 

Selecció Lleida - Transpirineus 2014

Share