Notícies

Lleida, al Català Aleví per equips

El tennis lleidatà va obtenir diferents resultats pal Campionat de Catalunya per equips alevins-Trofeu Manuel Orantes.

A la categoria masculina Or el CN Lleida, format per M.Pascual, G.Villanueva, R.Rubio, J.Rouillon i G.Pascual, va assolir la novena plaça i el CT Lleida, l’onzena.

Lleida, al Català Aleví per equips

A la categoria d’Argent el CT Urgell va superar una ronda (Valldoreix) i va perdre després el número 1, la Genera, mentre que a Bronze el Sícoris es va proclamar campió i va obtenir l’ascens a Argent. L’equip, que partia com a tercer cap de sèrie, es va imposar al CT Premià de Mar per 4-1. Per arribar a la final, els sicoristes es van desfer del CT Palau, CT Vilafranca i a les semifinals del CT Lloret. Els tenniestes que formen l’equip són: Pau Dueñas, Pau Isern, Pau Jurado, Pedro Montero, Martí Buixadera, Esteve Torrent, Raul Galiano, Pau Prim i Hugo Gombau. En aquesta categoria, el CT Balaguer va passar una ronda (Cubells) i va caure a la segona (Lloret).  Al B i C el CN Lleida va caure a primera ronda amb el Sabadell.

Lleida, al Català Aleví per equips

A la categoria femenina Or el CT Lleida va aconseguir la cinquena posició, mentre que el CT Urgell va perdre la categoria. A Argents, el CN Lleida format per M.Solana, M.Trindade, C.Farré, C.Parejo, J. Fernández, A.Garreta i C.Borbón, que començava aquest any a competir, va perdre contra el C. Egara per 3-1 i va descendir a bronze. El Sícoris També va perdre l’Argent, una categoria que va assolir el CT Balaguer amb el seu ascens des de la categoria bronze on va ser tercer.

Share