Notícies

Lleida, a les jornades del programa Recerca, Detecció i Seguiment

Recentment s’ha iniciat el programa de Recerca, Detecció, i Seguiment (RDS) de tennistes catalans a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà. Fins ara s’han fet diverses trobades i en totes elles hi ha hagut representació lleidatana.

En aquestes jornades, els joves tenen la possibilitat de fer un entrenament amb tennistes del seu nivell d’arreu de Catalunya, en un clima distès i no competitiu i, per la seva banda, els tècnics de la FCT prenen nota de les característiques dels participants per a futurs seguiments que hi pugui haver, i els tècnics dels jugadors aprofiten per veure el nivell real de les diferents generacions de tennistes.

La primera jornada del programa es va fer amb tennistes nascuts el 1998 i per part lleidatana va ser-hi Roger Lera (CN Lleida), mentre que a la jornada dels nascuts el 2000 hi van prendre part Alejandro Serret (CT Lleida) i Mireia Pérez (Sícoris Club). Després s’en va celebrar una amb nens i nenes del 2003 i hi van participar Paula Arcarons (Sícoris Club), Claudia Borbón (CN Lleida) i Gerard Pascual (CN Lleida) i per a la celebrada aquesta setmana destinada als nascuts el 2002, els lleidatans convocats van ser Raúl Galiano (Sícoris Club) i Gemma Lladonosa (CT Balaguer).

Lleida, a les jornades del programa Recerca, Detecció i Seguiment

Clicar per ampliar

Share