Notícies

Lleida, a la Trobada entre jugadors catalans i francesos a Cornellà

El cap de setmana del 13, 14 i 15 de maig es va dur a terme una trobada entre jugadors de categoria benjamí i aleví de Catalunya i un grup de jugadors francesos de la regió de Toulouse al Centre Internacional de Tennis de Cornellà. A la Trobada hi van ser presents jugadors i jugadores de Lleida.

Alejandro Serret, Ares i Aran Teixidó (CT Lleida), Pep Canyadell (CT Urgell), i Néstor Giribet i Marc Pascual (CN Lleida) es van enfrontar en les tres jornades als millors jugadors francesos de dita regió que es trobaven els números 2, 5, 15 i 30 del rànking francès de l’any 2000 en nois i la número 8 i 20 en noies. L’equip francès va estar format per Hugo Gaston, Elohann Blanco, Sergie Tournie, Pierre Joffre, Lori Maresse i Juliette Colard.

Els jugadors i el tècnic desplaçats van estar convidats per la Federació Catalana de Tennis a la Residència del C.I.T. de Cornellà, on van poder sopar, dormir i esmorzar, motiu pel qual l’experiència per als nens i nenes va ser d’allò més motivant i inoblidable.

Share