Notícies

Llançament del nou programa SUPERTENNIS 2013 de la FCT!

La Federació Catalana de Tennis llança el Nou Programa de Tennis Base “SUPERTENNIS – Lliga HEAD per equips de Clubs” dins del nou projecte esportiu de la FCT, que té com a principal objectiu desenvolupar i potenciar el tennis base, factor clau per la promoció i dinamització del tennis a Catalunya.

El programa SUPERTENNIS, presentat a la reunió de Directors Tècnics del passat 24 de gener,  és una competició recreativa en format lliga per equips de clubs, adreçat a nens/nes entre 6 i 9 anys de nivell de nivell d’iniciació . El programa es divideix en Supertennis 1, per les edats de 6 i 7 anys, i Supertennis 2, per als 8 i 9 anys.

La posada en marxa d’aquest nou programa, dissenyat per potenciar la formació , recreació i diversió dels més petits, permet dotar al tennis català d’un esdeveniment que arribi a tot el territori amb l’objectiu d’ impulsar i posicionar el nostre esport a les primeres etapes formatives dels nens/es.

La posada en marxa d’aquest nou programa, dissenyat per potenciar la formació , recreació i diversió dels més petits, permet dotar al tennis català d’un esdeveniment que arribi a tot el territori amb l’objectiu d’ impulsar i posicionar  el nostre esport a les primeres etapes formatives dels nens/es.La data d’inici oficial de la competició és el dia 16 de març, pel Supertennis 1 i 23 de març, pel Supertennis 2. Tindreu a l’abast tota la informació del Supertennis penjada al web de la FCT, des d’una presentació on s’explica el funcionament i format de competició, així com els formularis d’inscripció corresponents. La data de tancament d’inscripció és el proper 1 de març.

Des de la Federació us convidem a participar en aquest nou repte il·lusionador, restant a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment que necessiteu.

Resum SUPERTENNIS Formulari d’inscripció SUPERTENNIS 1 Formulari d’inscripció SUPERTENNIS 2
Share