Notícies

Llançament del nou programa “Estades Formatives FCT” adreçat als clubs de Catalunya

La FCT llança un nou programa formatiu, “Estades Formatives FCT”, adreçat als tècnics/ques dels Clubs de Tennis de Catalunya. El nou programa,  “Estades Formatives FCT”, té com a principal objectiu proporcionar als tècnics/ques un espai formatiu, totalment pràctic, vivencial i gratuït, on els participants podran conviure amb els diferents professionals que la FCT té a la seva disposició.

La primera especialitat oberta és la de Preparació Física d’alt rendiment al CIT Cornellà. En aquesta ocasió, els tècnics/ques podran accedir a les sessions de preparació física amb jugadors i jugadores d’alta competició que es realitzen al Centre Internacional de Tennis de Cornellà.

Entre les principals característiques del programa destaquem la flexibilitat i les múltiples possibilitats d’adaptació a les necessitats dels participants, per tal de facilitar que el màxim nombre de gent gaudeixi del programa. Principalment durant les estades els participants estan en fase d’observació sota la tutela d’un tutor que va explicant el procés que es porta a terme segons l’especialitat. Les especialitats de les “Estades Formatives FCT” poden ser de diversa tipologia  com la de preparació física, tennis en cadira de rodes, gestió d’esdeveniments, etc.

El programa Estades Formatives FCT, emmarcat dins del projecte esportiu de la FCT, és una aposta per  la formació i actualització dels professionals dels clubs catalans que veuen com la FCT és cada cop més oberta i propera.

Share