LIZARITURRY I GONZÁLEZ, CAMPIONS DE CATALUNYA DE SEGONA CATEGORIA

El Club Tennis Sant Gervasi va a acollir el passat 14 de juny les finals del Campionat de Catalunya de Segona Categoria. Una prova que va reunir un total de 96 tennistes repartits entre el quadre masculí i femení.

La jornada va començar amb la final femenina entre Sara Lizariturry ( RCT Barcelona) i Carla Cerdán (CT Montbui). Lizariturry va ser la gran sorpresa del torneig perquè va arribar a la final després d’eliminar en els quarts de final a la primera favorita Claudia Castellà. Lizariturry va seguir en la final amb el joc consistent mostrat durant tot el Campionat i es va adjudicar el primer set per 6-3. En el segon, les forces es van equilibrar i Cerdán va millorar desplegant un tennis més sòlid i es va endur el set per 6-7. Amb les forces molt justes i sota una intensa calor, el tercer set va ser una lluita de poder a poder. Finalment, Lizariturry va obtenir el triomf per 7-6.

En categoria masculina, la final la van disputar David Subirà (CT Sant Gervasi) i David González (CT Mataró).  La final masculina no va ser tant disputada com la femenina i David González es va imposar a David Subirà, que tot i jugar a les pistes del seu club, va caure per un doble 6-3.

El directiu de la FCT José María Muñoz va ser l’encarregat d’entregar els guardons als finalistes i campions del torneig.