Notícies

L’ITF sènior del CT Tarragona corona els seus campions i campiones

El torneig ITF sènior que des de dilluns s’ha disputat al CT Tarragona ha coronat aquest dissabte a tots els seus campions i campiones després de sis dies d’intensa competició en 16 categories diferents que han aplegat a 120 jugadors de 35 a 85 anys. La cita, la primera d’aquestes característiques que es disputava per primera vegada a la nostra demarcació, ha estat tot un èxit tant en la vessant organitzativa com en la esportiva, ja que s’ha pogut veure un molt bon nivell de tennis.

En les finals disputades al matí s’han proclamat campions en +40, David Valeriano (CT Tarragona), que s’ha desfet a la gran final de Juan-José García; en +45, Josep Maria Blasi, que ha vençut José Ramon Roca; en +50 Miquel Puigdevall (CT Tarragona), que ha guanyat Manolo Arroyo; i en dobles +35 Marc Mas i J. González (CT Tarragona), que han derrotat la parella formada per Pere Lluís Bergadà (CT Tarragona) i l’holandés Peter Uneken. També s’ha proclamat guanyador després de la darrera ronda de  +70, Josep Altisen (CT Valls), categoria disputada sota el sistema de round robin.

En les finals jugades a la tarda els campions han estat en +35 Marc Mas (CT Tarragona) davant Bruno Barrientos; en +55, Mario Gisbert (CT Tarragona) davant de Agustín Plaza; en +75, Manuel González davant Antonio Aldecoa; en el doble +50 Manolo Arroyo i Bruno Viralta davant de Mario Gisbert (CT Tarragona) i Luis Mérida; en dobles +65, Domingo Benito i Sebastià Veciana (CT Tarragona) contra Manuel Tapias i Ramon Jané (CT Tarragona); i en els dobles mixtos +35, Silvia Plasin i Martin Rocca (CT Tarragona) davant Núria Trilla i David Valeriano (CT Tarragona).

També a la tarda s’han proclamat campiones, després de jugar-se la darrera del sistema round rubin: en fèmines +40, la xilena Paula Gómez; +50, Magda Gual (CT Tarragona); i en fèmines +55 Gemma Fontgivell.

Cal recordar que  divendres

Guillermo de Prada es va adjudicar el primer dels títols en litigi en imposar-se en +65 al jugador local Sebastià Veciana per 6/2, 1/0 i abandonament d’aquest per lesió


Segueix-nos per les xarxes socials i afegeix-te als perfils de facebook, www.Facebook.com/FCatTennis i de twitter, @FCatTennis i podràs visualitzar les actualitzacions de la galeria fotogràfica!

Share