LILIANA CHETRY I JINHONG YANG, FINALISTES D’ESPANYA INFANTIL

El Club Español de Tenis de Rocafort, a la província de València, ha acollit aquesta setmana el 58è Campionat d’Espanya Infantil “Trofeu Manuel Alonso”, amb la participació d’una vintena de tennistes catalans.

Entre tots els resultats, cal destacar la gran actuació de Liliana Chetry i Jinhong Yang, que es van quedar a les portes d’aixecar el títol. En el quadre femení, la tennista del RCTB-1899, que partia com a quarta favorita, va cedir en la final contra Paula Cortés per 6/1 6/3. Judit Pla va arribar a les semifinals, on acabaria caient contra la campiona.

En la final del quadre masculí també hi va haver representació catalana amb el jugador del CT Tarragona Jinhong Yang. En aquest cas, però, tampoc va poder aixecar el títol de campió, que se’l va endur el primer cap de sèrie del quadre, Izan Bañares (6/4 6/1). Ian Barroeta va assolir les semifinals.

En la modalitat de dobles, victòria per la dupla formada per Ian Barroeta i Izan Bañares, que es van imposar en la final a Fontan i Quesada per 6/1 6/3. En la prova femenina, Natalia Heras i Liliana Chetry van cedir contra Isabel Maria Bouza i Briana Navarro en el súper tie-break (6/3 4/6 10/8).