Notícies

L’IC Itàlia revalida el títol de la Copa Potter

L’IC Itàlia va revalidar, el passat 31 de maig, el títol de campió en la 43ª edició de la Copa Potter celebrada a les instal·lacions del RC de Polo. L’equip capitanejat per Nando Cavalleri es va imposar en la final a l’equip de l’IC USA per un global de 4 a 1.

Els italians, amb l’ex campió del món Enrico Casadei com a referent, defensaven el títol enfront el conjunt americà, liderat per Mickael Pernfors (finalista a Roland Garros el 1986). El conjunt italià va demostrar la seva superioritat i no va donar opció als americans que es van haver de conformar amb la segona posició. El podi el completaria l’IC Espanya que havia caigut eliminat en les semifinals enfront l’IC Itàlia per un ajustat 4 a 3. En el duel pel tercer lloc, l’equip capitanejat per Miguel Mir, s’imposava per 4 a 1 a l’IC Gran Bretanya.

A més de Casadei i Pernfors, la Copa Potter, una de les competicions sènior més importants del món, va contar amb jugadors de talla mundial com Álex López Morón (IC Espanya i ex top-100 de l’ATP), i Patrick Vergnes (IC França i guanyador de tots els partits que va disputar en l’última copa del món per equips). Un any més, el torneig ha destacat per la qualitat del joc que s’ha viscut a les pistes i la cordialitat entre les set nacions participants en aquesta edició.

Eduard Bosch
Premsa FCT

unnamed

unnamed

unnamedunnamed

unnamed

Share