Notícies

L’IC Espanya, campió del IC Compass European Júnior Challenge 2015

L’equip espanyol s’emporta el títol en superar per 4 a 2 al IC Gran Bretanya en una ajustada final. Amb aquesta victòria, el conjunt capitanejat per Carlos Vicens es classifica per la fase final a Montecarlo.

L’IC Espanya es va proclamar, ahir diumenge a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, campió del IC Compass European Júnior Challenge 2015, després de superar en una igualada final a l’equip del IC Gran Bretanya per 4 a 2.

L’equip capitanejat per Carlos Vicens s’enduia un meritori triomf després de remuntar un set en contra en els dos partits decisius de dobles (ambdós guanyats en el súper tie-break). Prèviament, tots dos equips havien aconseguit dues victòries en els duels individuals, fet que deixava l’eliminatòria totalment oberta i amb els dos combinats mantenint les seves opcions intactes per endur-se la victòria. Finalment però, seria l’equip espanyol el que aconseguiria desequilibrar la balança en els moments decisius dels enfrontaments de dobles, emportant-se així el triomf final.

A més del trofeu de campió, el torneig –que va contar amb la participació dels equips d’Itàlia, Bulgària, Luxemburg, Eslovènia, Irlanda, Suècia, Espanya i Gran Bretanya–, oferia com a recompensa un bitllet per disputar la fase final que es disputarà a Montecarlo enfront els campions de la resta de regions del món. A més d’Espanya com a representant d’Europa, només un altre equip té assegurada la presència en l’última fase de la competició; l’Argentina, que la setmana passada es va endur el títol en el Challenge d’Amèrica del Sud.

Eduard Bosch
Premsa FCT

L’IC Espanya, campió del IC Compass European Júnior Challenge 2015

Share