L’hongaresa Reka-Luca Jani campiona a Sant Cugat

La tennista hongaresa Reka-Luca Jani, vuitena favorita, es va proclamar campiona del “8è Torneig Internacional Femení Sant Cugat – Acciona”, una prova del circuit ITF Women’s dotada amb 25000$ que es va disputar al CT Natació Sant Cugat.

La jove tennista de 20 anys va superar a la final a la màxima favorita, la georgiana Margalita Chakhnashvili per 6/4 i 6/2.

Aquest és el quart títol de la temporada per aquesta prometedora tennista hongaresa.

Pel que fa a les nostres representants, cal dir que la millor participació va ser la de les jugadores del CT Barcino, la barcelonina Garbiñe Muguruza i la sevillana Estrella Cabeza, que van arribar a quarts de final.

Cabeza, tercera favorita, va perdre amb la peruana Bianca Botto per 6/4 i 6/3 mentre que Muguruza, que no era cap de sèrie,  va plantar cara a la finalment campiona Reka-Luca Jani amb la que finalment va perdre per 7/6(9) i 7/5.

Foto de familia de l'ITF Women's del CT Natació Sant Cugat 2011.