Notícies

L’ex gerent de la Federació Catalana de Tennis, Daniel Laga, nomenat coordinador de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona.

Daniel Laga va començar la seva activitat professional a la Federació Catalana de Tennis fa més de vint anys i ha tingut ocasió de passar per totes les categories professionals  de la Federació fins a l’any 2010 en el que va ser nomenat Gerent.

Ara, Daniel Laga inicia una nova etapa professional a l’Administració Pública com a màxim responsable  tècnic de l’Àrea d’Esports de la Diputació.

El passat  divendres 1 de juny la Federació li va volgué retre un homenatge en agraïment als serveis prestats durant aquests més de vint anys i el President de la Federació, Joan Navarro li va fer entrega d’una placa recordatori del moment.

Daniel Laga,  va agrair a tots els assistents la seva presència i va recordar els seus anys a la Federació, “sempre us portaré al cor, i sempre recordaré la meva etapa en aquesta Federació” va dir emocionat en el seu discurs.

El President, Joan Navarro li va desitjar tota la sort en aquesta nova etapa i li va traslladar l’agraïment pels serveis prestats en nom de tota la Junta Directiva i de la Federació Catalana de Tennis.

Share