Notícies

Leticia Costas, cau a la final de l’ITF Women’s de Montpellier

La tennista gallega del CT Barcino, Leticia Costas, va perdre la final de l’ITF Women’s de la localitat francesa de Montpellier, una prova dotada amb 25000$ i disputada en pistes de terra batuda.

Costas, tercera cap de sèrie, va perdre a la final davant la sorprenent holandesa Bibiane Schoofs, que malgrat no ser cap de sèrie, va derrotar a la nostra jugadora per 6/4 i 6/4 i que va acabar el torneig sense perdre ni un sol set.

La nostra representant va iniciar la competició tot derrotant per 7/5 i 6/1 a la sèrbia Natasa Zoric en primera ronda. Als vuitens de final es va desfer de la belga Valerie Verhamme i a quarts de final va superar a la catalana Eva Fernández, que va haver d’abandonar en el decurs del tercer set quan anava perdent per 4/6, 6/2 i 3/1. En semifinals, Costas va derrotar a la francesa Irene Pavlovic per 6/3, 6/7(3) i 6/2.

Schoofs va posar els fonaments de la seva gran actuació quan va derrotar en primera ronda a la romanesa Madalina Gojnea, màxima favorita de la competició, per 6/2 i 6/2.

Aquesta és la segona final de la temporada per a Leticia Costas que també va perdre la de l’ITF del CT Chamartín, el passat mes de març.

Leticia Costas, finalista de l'ITF Women's de Montellier.

Share