Notícies

L’esport adaptat, protagonista a Terrassa

Les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa acolliran del 2 al 4 d’octubre el XXV Campionat de Catalunya Open de Tennis Cadira de Rodes amb alguns dels millors jugadors de Catalunya i Espanya. També es farà una jornada de sensibilització durant el torneig.

La ciutat de Terrassa albergarà del 2 al 4 d’octubre el XXV Campionat de Catalunya Open de Tenis en Cadira de Rodes, “In memoriam Oliver Puras”. Les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club acolliran durant aquestes dates alguns dels millors jugadors de Catalunya i Espanya d’aquesta modalitat esportiva.

L’esdeveniment donarà el seu tret de sortida el proper divendres 25 de setembre a les 17h. a l’Ajuntament de Terrassa amb la roda de premsa de presentació del torneig i el sorteig del quadre de la competició.

Paral·lelament a la competició esportiva, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física celebrarà, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis, una jornada de sensibilització que constarà de diferents activitats com xerrades, la pràctica del tennis adaptat i d’altres esports. L’activitat està programada pel divendres 2 d’octubre des de les 9:30h. fins a les 18:30h. i hi podrà participar qualsevol persona a partir dels 8 anys.

Eduard Bosch
Premsa FCT

L’esport adaptat, protagonista a Terrassa

Share