Notícies

L’Escola de Tennis amb discapacitat psíquica del CD Terrassa, compleix 7 anys

Des de l’any 2006 i fins la actualitat, el Club Deportiu Terrassa porta a terme una Escola de tennis per a persones amb discapacitat psíquica.

Actualment formen l’Escola un total de 55 alumnes de diferents centres de les ciutats de Terrassa i Sabadell. De Terrassa, formen part alumnes de Fupar, Prodis i l’escola Crespinell, aquests ultims, amb edats compreses dels 8 als 15 anys. La resta són persones adultes, que en molts casos no han tingut cap contacte amb l’esport.

Pel que fa als usuaris de Sabadell son dels centres Aral, Bauma i Casal de la Fundació Privada Atendis.

Les classes o sessions són un cop a la setmana i sempre amb ratis de 5 alumnes per pista i tècnic. L’Escola està dirigida pel Director Tècnic de Tennis del CD Terrassa, Pau Castañer, i compte amb la col·laboració dels tècnics del club, Txell Gol, Lidia Roset,Oriol Garrido, Xavier Vericat i Alejandro Ayabarrena, que són els encarregats de fer aprendre als nois i noies la pràctica  del tennis. A la vegada, en Pau Castañer ha estat activament vinculat amb Special Olympics Catalunya i Espanya amb qui ha representat a la selecció Catalana en competicions Nacionals i al mateix temps, amb la selecció Espanyola en proves internacionals, on ha arribat a participar en els Jocs Mundials d’Atenes 2011.

Per altre banda, a les instal·lacions del CD Terrassa, es celebra cada any, en el segon cap de setmana de novembre, el Torneig de Tennis Adaptat, que ja suma sis edicions. Aquest esdeveniment sempre compte amb la presencia dels alumnes de l’Escola de l’extenista Sergi Bruguera, juntament amb els alumnes de l’Escola del CD Terrassa. Hi participen un total de 60 jugadors/es.

Aquest torneig l’organitza el club de Les Pedritxes, i compte amb la colaboració de Fupar, Prodis, Escola Crespinell i la Federació Catalana de Tennis.

Share