Notícies

Les Jornades Tècniques d’Actualització en Tennis Femení conclouen amb una gran participació.

Les Jornades Tècniques d’Actualització en Tennis Femení organitzades per primera vegada en el marc del Barcelona Ladies Open per l’àrea de Docència i Recerca de la Federació Catalana de Tennis han conclòs amb una gran participació, més de 120 inscripcions.

El President de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, ha obert les Jornades assenyalant la importància d’ organitzar una jornada formativa sobre Tennis Femení en el marc d’un esdeveniment de referència en el tennis femení espanyol i internacional com és el WTA Barcelona Ladies Open, que per aquesta desena edició reparteix 220.000$ USD en premis.

En el decurs de les Jornades s’han desenvolupat aspectes relatius al Tennis Femení en un format de taules rodones que ha enriquit els continguts i incentivat la interrelació dels professionals que han participat.

Taula 1: Cóm entrenem a les jugadores professionals

Taula 2: Quines diferències trobem amb el tennis masculí

Taula 3: L’experiència de les pròpies jugadores professionals

Taula 4: Present i futur del Tennis Femení a Catalunya i a Espanya.

Cal destacar que per aquesta primera edició s’ha comptat amb la presència de bona part dels millors entrenadors i entrenadores del Tennis Femení, de psicòlegs i de preparadors físics, així com de la participació de la capitana de la FED CUP, Arantxa Sánchez Vicario, de l’equip de la FED CUP i d’altres jugadores professionals espanyoles i estrangeres.

Share