Notícies

L´equip masculí del CE Laietà es proclama sotscampió d´Espanya Aleví en el 25e “Trofeo Tono Páez in Memoriam”

Les instal.lacions del Club Serralada de Múrcia han estat seu de la 14a edició del Campionat d’Espanya per Equips Alevins – 25è “Trofeo Tono Páez in Memoriam” en el qual l´equip masculí del CE Laietà s’ha proclamat sotscampió

El CE Laietà, el CT de “La Salut”, el CT Cabrils i el CT Barcino partien com a caps de sèrie en la competició masculina i, en el quadre femení, el CT Barcino i el CT Andrés Gimeno.

El CE Laietà no va poder superar a la final al CT Valencia en perdre 3 a 1. L’eliminatòria va ser molt disputada. El punt aconseguit pel club barceloní va ser el de Xavier Matas que va derrotar a Pablo Montañés per (61 61). Els altres resultats van ser Sergi Micó sobre  Jorge Plans (36 64 62), Ángel Ribera sobre Carlos Salas (62 63) i Nacho Jordà sobre Pol Otin (63 62).

L’RS Club de Camp de Múrcia es va emportar el quadre de consolació davant el CN ​​Sant Cugat per (30).

El triomf a la competició femenina va ser pel CT Águilas davant el CA Montemar.

Les murcianes van vèncer en semifinals a les primeres favorites de la UE Tenispain, mentre que les alacantines superaven les barcelonines del CT Barcino per (21). El CT de “La Salut” va guanyar el quadre de consolació davant el Club Espanyol de Tennis de Rocafort a València per (20).

Equip aleví del CE Laietà:

  • JORGE PLANS
  • XAVI MATAS
  • CARLOS SALAS
  • POL OTIN
  • ALEXANDER GARCIA

 

 Font: RFET i CE Laietà

Share