Notícies

L’equip infantil femení del Club Tennis Tarragona, campió provincial

L’equip infantil femení del Club Tennis Tarragona s’ha proclamat campió provincial de la categoria després d’imposar-se per 2-3 al Club Tennis Tortosa a la gran final disputada a les pistes del club del Baix Ebre.
En els partits individuals les tennistes tarragonines Anna Daniel i Inés Calderón van guanyar els seus enfrontaments, mentre que Carole Garcia i Julia Aliseda es van veure superades per les seves rivals, per la qual cosa el partit de dobles va acabar sent determinant. Va ser la parella formada per les mencionades Daniel i Calderon la que va acabar donar el punt definitiu, en guanyar en tres sets i sentenciant el títol pel club amb seu a Cala Romana.

Va ser una victòria d’allò més treballada i al mateix temps condicionada per la lesió a darrera hora de la jugadora número 1 de l’equip del CT Tarragona, Claudia Bartolomé, que no va poder prendre part en l’eliminatòria.

Les noies capitanejades per Fernando Elvira han revalidat d’aquesta manera l’èxit que ja havien aconseguit la temporada passada, en aquella ocasió amb un equip integrat per Anna Daniel, Inés Calderón, Claudia Bartolomé, Carole Garcia, Júlia Aliseda i Mariona Pérez.

Pel que fa a l’equip infantil masculí del club tarragoní va haver-se de conformar amb el sotscampionat provincial després de perdre per 5-2 a Sant Carles de la Ràpita davant del Club Tennis Serramar. Pol Virgili i Ramon Guspi van donar els dos únics punts al CT Tarragona, que també va comptar a les seves files amb Arnau Bergadà, Guillem Molas i Oscar Cabrero. Després d’aquest resultat el conjunt dirigit per Rubén Peña no va poder revalidar el títol que l’any passat havia conquerit precisament davant del mateix club de la Ràpita.

Share