Notícies

L’equip infantil del CN Lleida, al Campionat d’Espanya

Aquesta setmana s’està celebrant a les instal·lacions del Club de Tennis de la Salut de Barcelona el Campionat d’Espanya de tennis masculí de categoria infantil amb la presència del Club Natació Lleida.

Es tracta de l’edició número 41 del Trofeu Joan Compta, on hi participen 32 equips de tot l’Estat, i al que han accedit de manera directa únicament quatre equips catalans.

Per classificació, l’equip del CN Lleida havia quedat cinquè de Catalunya, perdent contra els campions, que van acabar sent els jugadors del CT de La Salut. I és aquest mateix equip, en no ocupar plaça com a organitzador del campionat nacional, qui va atorgar la Wild Card (invitació) al conjunt infantil del CN Lleida.

L’equip, capitanejat per  Jordi Mateo i format per Nèstor Giribert (rànquing infantil espanyol 1.135)  Roger Lera (rànquing 1.149), Ivan Solans (rànquing 1.213), Aureli Cortada (rànquing 1.775) i Artur Hellín (rànquing 1.958), és el primer equip del CN Lleida que es classifica per a un campionat d’aquest nivell.

L’equip infantil del CN Lleida, al Campionat d’Espanya

clicar per fer més gran

Share