Notícies

L’equip +40 del Club Tennis Tarragona, campió de Catalunya

L’equip +40 del Club Tennis Tarragona s’ha proclamat campió de catalunya en vèncer per 4‐3 al RCT Barcelona 1899, el gran favorit, a la final del Campionat de Catalunya de la categoria disputada a les pistes del club amb seu a Cala Romana.

Ni el fet de comptar el conjunt barceloní amb jugadors de gran renom a les seves files, cas d’alguns ex jugadors de Copa Davis i tots ells exprofessionals com ara Carles Costa, Jordi Burillo, Tomás Carbonell i Javier Sanchez Vicario, ni tampoc la seva condició d’actual campió d’Espanya li va servir per aixecar el títol davant dels tarragonins, que es van prendre la seva particular revenja esportiva després de perdre la mencionada final de l’estatal davant d’aquest mateix rival fa menys de dos mesos.

D’entrada als partits individuals el CT Tarragona va aconseguir situar‐se amb 3‐2 al seu favor després de les victòries de Miquel Puigdevall davant de Martí Valentí per 6/4 i 6/4; d’Alex López contra Jordi Burillo per 6/4 i 6/1; i d’Eduard Osta enfront Carles Costa per 6/2 i 6/4; mentre, David Valeriano va perdre contra Tomás Carbonell per 4/6 i 5/7 i Eusebi Alcaine davant Javier Sánchez Vicario per 4/6 i 2/6.

La fantàstica actuació en els individuals va quedar arrodonida en els dobles, on la parella formada per David Valeriano i Alex Lopez va acabar guanyar el punt que faltava davant del tàndem Castella‐Sánchez, donant‐li així al CT Tarragona el Campionat de Catalunya +40.

També formaren part del conjunt tarragoní Carles Farré, Carles López Sanou, Carlos Docampo i el gran capità de la formació, Juan Echevarrieta.

Share