Notícies

Laura Pous i Oriol Roca, Campions de Catalunya 2013

Els tennistes del RCT Barcelona 1899 Laura Pous i Oriol Roca es proclamen campions del Campionat de Catalunya Absolut 2013, Trofeu Joan Margets In Memoriam, en imposar-se a les seves respectives finals, disputades a les pistes del CT Barà, a Ines Ferrer Suárez i a Jordi Mas de Ugarte per 61 62 i 60 62.

Laura Pous, que partia com a favorita revalida el seu títol davant la seva companya del RCT Barcelona 1899, Ines Ferrer, segona cap de sèrie, en imposar-se per un contundent 61 62.

Pous i Ferrer es van enfrontar en semifinals a jugadores del CT Barcino. Laura Pous va superar a Ariadna Marti Riembau per 62 60 mentre que Ferrer ho aconseguia davant Andrea Lazaro per 26 76(7) 75.

Pel que fa a la competició masculina, Oriol Roca, primer cap de sèrie va proclamar-se campió davant de Jordi Mas de Ugarte, CT Mataró per 60 62.

Les semifinals van proclamar guanyador a Oriol Roca davant d’Alex Valeriano, CT Tarragona  per 60 62 i a Jordi Mas de Ugarte davant Lucas Mccone per 36 61 62.

La jornada es va caracteritzar pel bon ambient que van propiciar les diferents activitats simultànies organitzades pel CT Barà i la FCT.

L’acte de lliurament de guardons va estar presidit per Carlos Becker, president CT Barà, Pere Ll. Bergadà, president representació territorial de la FCT a Tarragona, Gerard Figueras, director de la Secretaria General de l’Esport, Pere Compte i Coca, alcalde Roda de Barà, Gemma Soler, delegada SGE a Tarragona i Joan i Nina Margets.

Galeria fotogràfica

 

Vídeo

Share