Notícies

Laura Pous i Marc Fornell, Campions de Catalunya 2012

La tennista del RCT Barcelona 1899 i el jugador del Cercle Sabadellès 1856 s’han proclamat campions del 106è Campionat de Catalunya Absolut XXXIII Trofeu Joan Margets In Memoriam, en imposar-se a les finals disputades a les pistes del CT Sabadell.

Laura Pous, segona cap de sèrie, ha derrotat a la final a la jugadora del CT Sabadell, Marina Guinart, que provenia de la fase prèvia, en imposar-se per un contundent 6/0 i 6/1.

La tennista de Granollers va superar a semifinals a Claudia Herrero, RCT Barcelona 1899 i sexta cap de sèrie per 6/0 i 6/2.

Pel que fa a la competició masculina, el tennista del Cercle Sabadellès, Marc Fornell, segon cap de sèrie, ha aconseguit coronar-se com a campió en derrotar a la final al jugador del CT Sabadell i primer favorit, Arnau Brugues per 4/6, 6/1 i 6/1.

Fornell va superar a semifinals al jugador del CT Barcino, Marcos Giraldi, quart cap de sèrie per 6/4, 5/7 i 7/5.

La jornada es va caracteritzar pel bon ambient que van propiciar les diferents activitats simultànies organitzades pel CT Sabadell i la FCT.

L’acte de lliurament de guardons va estar presidit per Joan Margets, Vicepresident de la ITF, Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, Manel Giménez, president CT Sabadell, Josep Ayuso, regidor Esports de l’Ajuntament de Sabadell.

Vídeo cedit per la UFEC

Galeria fotogràfica

Share