Notícies

Laura Pous i Fernando Verdasco es coronen com a ‘mestres’ del tennis espanyol a Lleida

Laura Pous i Fernando Verdasco s’han proclamat campions d’Espanya aquest passat cap de setmana a Lleida en un torneig de primer nivell disputat al pvalló Barris Nord i coordinat conjuntament la Paeria i la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis.

Lliurament de guardons Master Nacional Lleida

Lliurament de guardons Master Nacional Lleida

En la categoria femenina, la catalana Laura Pous s’ha proclamat campiona d’Espanya absoluta després d’imposar-se a la final la valenciana Anabel Medina, en un vibrant partit, per 6-3, 3-6 i 7-5. En la masculina, el madrileny Fernando Verdasco s’ha fet amb la victòria, superant el toledà Feliciano López per 6-7, 6-4 i 7-6, en un emocionant encontre que el públic ha seguit amb molta expectativa.

Alhora els dos campions s’han proclamat mestres nacionals, adjudicant-se els trofeus de Sa Majestat el Rei i la Reina. L’alcalde de Lleida, que ha assistit a les dues finals, ha lliurat aquests premis juntament amb el president de la Real Federación Española de Tenis, José Luís Escañuela.

Abans de començar la cerimònia de lliurament dels premis, s’ha fet un reconeixement al futbolista lleidatà, Miki Roqué, qui va traspassar l’any passat. Els pares de Roqué han rebut un ram i una samarreta signada pels finalistes de la competició en homenatge al seu fill.

La capitana de l’equip espanyol de Copa Federació, Conchita Martínez, ha fet entrega del trofeu a la campiona, Laura Pous, i el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro. Per la seva banda, el director del torneig, el lleidatà Albert Costa, ha lliurat la copa de campió a Verdasco, i el president de la FCT a Lleida, Ignasi García, ha fet el mateix amb el subcampió, “Feli” López. Els dos campions han adreçat unes paraules als assistents agraint el suport que han rebut i l’organització de la competició.

En aquest Màster Nacional Mapfre 2013 sha lliurat una distinció al jutge àrbitre de la competició, Javier Moreno Pérez, que ha rebut de mans del president de la FCT a Lleida.

Paral·lelament a aquest esdeveniment esportiu s’ha fet un torneig de promeses gràcies al patrocinador Mapfre. Els guanyadors d’aquest trofeu juvenil han estat Paula Arcarons i Gerard Pascual. El representant de la firma a Lleida, Miguel García, els ha lliurat el premi. S’ha de recordar que entre els espectadors del torneig, hi han hagut algunes estrelles del tennis com Martina Hingis.

Les finals masculina i femenina s’han pogut seguir en directe per Teledeporte, fet que suposa un impacte molt positiu per a la ciutat. Ros ha comentat que aquest diumenge s’ha registrat una excel·lent entrada i que, una vegada més, ha demostrat estar a l’alçada en l’organització de grans esdeveniments esportius com aquest.

Share