Notícies

Laura Pous i el Nou Tenis Belulla creen una Escola Internacional de tennis

La jugadora Granollerina, ex número 72 mundial, i el club de Canovelles, han arribat a un acord per crear la primera Escola Internacional de tennis de la comarca. Els jugadors i jugadores entrenaran 6 hores diàries i s’allotjaran en vivendes properes al Tenis Belulla. Ja son moltes les famílies que han ofert habitacions i s’han interessat per acollir aquests jugadors i jugadores, amb l’incentiu de practicar l’anglès en les estones de convivència a casa.

El Nou Tenis Belulla disposa en l’actualitat de 10 pistes de tennis, 7 de terra batuda i 3 pistes ràpides, i d’un gimnàs totalment equipat, on els tennistes podran preparar-se amb totes les garanties per progressar dins els circuits ATP i WTA. El Servei de Fisioteràpia del club ha ampliat el seu horari i funcionarà durant tot el dia per si cal atendre els jugadors en qualsevol moment.

Per la seva banda Laura Pous ha començat ja la pre temporada a les pistes del Belulla. L’actual Campiona d’Espanya espera revalidar el títol la propera setmana, a les instal·lacions del Club Tennis Sant Joan d’Espí, i viatjar a l’Open d’Austràlia a principis de gener.

Share