Notícies

L’Atlètic Terrassa Hoquei Club clou la temporada

L’ Atlètic Terrassa Hoquei Club  divendres va posar punt i final a la temporada amb una acte de cloenda diferent al d’edicions anteriors.

Per primera vegada l’era del xalet va ser escenari a les vuit del vespre del lliurament de premis i distincions que va culminar amb un brindis per a tots els assistents. El tradicional sopar del club es va desenvolupar després, amb la voluntat de fer optativa la seva participació als guardonats i membres del club.

A l’acte hi van assistir el President de la Federació Catalana de Hockey, Narcís Carrió, el President de la Real Federació Espanyola de Hockey, Santiago Deó, el Vicepresident de la Federació Europea de Hockey i Soci d’honor del club, Jordi Alcover, el President de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, i el Regidor d’esports de Terrassa, Alfredo Vega.

Els 140 assistents van presenciar l’entrega de premis i distincions presentada una vegada més per Xavier Coral. Una vegada entregades les distincions, Josep Maria Biosca va basar el seu discurs en el canvi encetant-lo fent referència a la modificació del format de l’acte; a la voluntat de consolidar un projecte que segueixi a l’elit del hockey espanyol gràcies una bona escola i una base de qualitat, tot i la marxa de molts jugadors a països estrangers; a l’adaptació del Rusc, la revista del club, a les noves tecnologies, la propera edició del qual (número 201) serà ja només en format digital; i va aprofitar per a fer una crida a la unió i a potenciar els valors i el sentiment de pertinença al club. Alfredo Vega va agafar el relleu a Biosca felicitant la bona feina que s’està duent a terme al club i va celebrar que l’Atlètic continuï ajudant a portar amb orgull el nom de la ciutat per arreu, fent-ho amb els valors d’humilitat, generositat, esforç i convivència.

Share