Notícies

L’Ares i l’Aran Teixidó brillen al Màsters Nacional TTK Warrios

Les bessones Ares i Aran Teixidó van ser protagonistes del Màsters Nacional TTK Warriors Tour que es va disputar el passat cap de setmana al Club Sek de Madrid i que va reunir els vuit millors tennistes de l’any del circuit espanyol TTK en diferents categories.

Les dues jugadores del Club Tennis Lleida i integrants del Grup de Tecnificació de la Representació Territorial a Lleida de la FCT van jugar la final de la categoria benjamí femení amb victòria de l’Ares al super tiebreak del tercer set per 4-2, 1-4 i 10-7.

Amb aquest triomf, l’Ares Teixidó aconsegueix la classificació per al Màsters Internacional TTK que se celebrarà del 28 al 30 d’octubre a l’Open SC del Prat de Llobregat, seu de l’Acadèmia Sánchez-Casal. En aquest torneig hi participaran els guanyadors del diferents Màsters Warriors de diferents països europeus, entre ells, França, Itàlia, Holanda, Portugal, Polònia, Estònia o Grècia.

L’altre lleidatà que va participar al Màsters Nacional va ser el Nèstor Giribet (CN Lleida), que va perdre a la primera ronda davant Lucas Franco (6-1 i 6-3), que va ser el tennista que es va acabar emportant el títol en la categoria cadet.

El cap d’expedició i encarregat de portar els tennistes lleidatans a Madrid va ser el director tècnic a Lleida de la Federació Catalana, Carlos Coll, que va estar acompanyat també del tècnic Miquel Moreno.

Share