Notícies

L’Aniversari del CT Urgell lliura els guardons

En benjamí masculí 1, el campió va ser Álex Oran, amb Sergi Viles com a finalista; en benjamí masculí 2, títol per a Nil Jiménez davant Dani Fraile; en benjamí masculí 3, triomf d’Adrià Franco davant Biel Martínez; i en benjamí femení, Laia Larrosa es va imposar enfront Joana Arcarons.

En aleví masculí 1, títol per a Emili Elias davant Odei García; en 2, Marco Vicente es va imposar a Álvaro Pérez; en 3, Sergi Viles va derrotar Wladi Salinas; en aleví femení 1, victòria de Jana Porta sobre Cristina Moragas; i en aleví femení 2, triomf de Júlia Farré davant Carla Rojo.

En infantils, en masculí 1, victòria de Raúl Galiano enfront Aleix Gaya; en 2, Guillermo del Río va derrotar Óscar Traid; en 3, Josep Maria Perera va imposar-se davant Iker Soriano; en femení 1, triomf de Claudia Borbón sobre Gemma Lladonsa; i en 2, Ariadna Carreiro va derrotar Jana Porta.

Passant als cadets, en masculí 1, Raúl Galiano va superar Llorenç Lladonosa; en 2, Nacho Fontova va guanyar Marcos Borobia; en 3, David Geli va derrotar Albert Pérez; en femení 1, Mireia Pérez es va imposar a Beatriz Dolader; i en 2, Anna Minguet va guanyar Maria Piñero.

En júniors, en masculí 1 el títol va ser per a Pep Canyadell davant Néstor Giribet, i en 2, Martí Escoriza va guanyar Ricard Prat; en femení 1, Ares Llobera va superar Sandra Azorín, i en 2, Gema Maimó va ser la campiona, amb Carlota Caselles com a subcampiona.

En absolut masculí, títol va ser per a Hugo Palomar, guanyar a la final davant Pep Canyadell per 6-3, 3-6 i 6-3, mentre que en absolut femení Ares Llobera va vèncer per 5-7, 6-2 i 6-1 Sandra Azorín, les mateixes protagonistes i la mateixa vencedora que en la final júnior. Per acabar, en veterans +35, José Talavera es va endur el campionat, amb Joan Roma com a subcampió, mentre que en veterans +45, el campió va ser Nacho Fontova, amb Pepito Talavera com a finalista.

AniversariCTUrgell16

Share