Notícies

L'Academia Sánchez-Casal i la Federació Catalana de Tennis signen un acord de col·laboració

L’acord, que tindrà vigència per cinc anys, suposa l’inici d’una col·laboració que contemplarà noves iniciatives dins de la nova estratègia esportiva per impulsar el tennis des de la Federació Catalana.Fruit d’aquest acord, la Federació Catalana possibilita l’ús de les infraestructures i instal·lacions per les que l’Academia Sánchez-Casal pagarà un lloguer. Per la seva banda, l’Academia Sánchez-Casal aportarà tot el seu “know-how” coneixement i experiència per impulsar la nova línia esportiva de la Federació.

És important destacar la voluntat de la Federació i segur que suposa un important inici de col·laboració per a ambdues parts. Necessitem a la Federació i per descomptat, nosaltres podem aportar molt també a la Federació “, va destacar en representació de l’Acadèmia Sánchez-Casal, el seu director, Emilio Lavilla.

Per la seva banda, Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis ha destacat que “En la nova línia esportiva que volem seguir, volem estar al costat de les entitats importants com és l’Acadèmia Sánchez-Casal. Tot el que sigui traslladar tennis d’Alt Rendiment a les nostres instal·lacions és benvingut; volem impulsar el tennis, fomentar-lo com a esport, i un acord així, és una molt bona iniciativa “.

Link al vídeo: http://youtu.be/HkDDKYyDnqo

Share