Notícies

L’Acadèmia Sánchez-Casal acull la primera prova del circuit europeu juvenil Tennis Europe Junior Tour.

Les instal·lacions de l’Acadèmia Sánchez-Casal han acollit aquest cap de setmana el primer dels tres tornejos internacionals de categoria aleví programats aquest any a Espanya.

El burgalés Nicolás Álvarez   s’ha vist superat en la seva primera final per l’israelí Yshai Oliel per un 6-0 i 6-1.

Álvarez Varona va aconseguir la final després de vèncer en quarts al aragonès Aarón Colás per 6-4, 6-1 i en semifinals a l’holandès Yannick Verwater, per 6-3 i 6-0.

La parella integrada per Nicolás Álvarez i Carlos Sánchez Jover es va proclamar campiona en la prova de dobles davant la parella composta per Aarón Colás i Álvaro Fernández Horta por 6-4 i 7-6(2).

En la prova femenina el triomf ha estat per la russa Ekaterina Makarova davant la romana Mihaela Lorena Marculescu per un 6-7(4), 6-0 i 6-0.

La victòria en la prova de dobles femenina va ser per la parella russa Makarova i Golubovskaya davant les seves compatriotes Belonog i Gracheva por 6-3 i 6-4.

Les catalanes catalanes Carla Girbau i Marta del Pino van arribar als quarts de final i Laura López va aconseguir la final de consolació davant Rocio Rojo per 4-2 i 4-0.

Share