Notícies

La XIII Lliga McDonald’s Lleida posa el punt final al CT Lleida


Cal no oblidar que l’objectiu d’aquesta Lliga no és un altre que la diversió i la formació d’aquests joves jugadors que són el futur del tennis lleidatà, motiu pel qual se’ls intenta acostar a la competició però d’una forma molt més lúdica i sense cap tipus de pressió envoltats de companys i d’un capità.

Pel que fa als resultats, el CT Lleida A es va proclamar campió al grup Ronald McDonald al superar el CN Lleida A a la final per 3-2. El Sícoris Club va ser tercer, mentre que el CT Mollerussa quart.

En el cas dels més petits, la Lliga prebenjamí, el campió va ser el Sícoris Club, seguit del CT Lleida A, el CT Lleida B i CT Mollerussa. Al grup Happy Meal, el CT Lleida C es va endur el títol amb 23 punts, seguit del CT Lleida B amb 14. El CN Lleida B i el CT Lleida D van acabar igualats amb 11 punts.

mcgran copia

Però pel damunt dels resultats, cal destacar el gran joc que es va poder veure a les pistes dels clubs lleidatans durant tot el torneig i la il·lusió amb la qual els jugadors van afrontar el torneig.

La festa de cloenda va aplegar 80 nens i nenes, i va demostrar un cop més que el veritable campió de la Lliga va ser tot el tennis benjamí i prebenjamí de les terres de Lleida. Aquesta jornada es va encetar amb la presentació de tots els equips participants, i va incloure el lliurament de premis i de regals.

També es va fer una competició de mini-tennis de la qual en van sortir quatre guanyadors: Víctor Almarza, Marc Farré, Laia Larrosa i Adrià Franco.

L’organització, a càrrec del CT Lleida, va agrair la col·laboració de McDonald’s Lleida i el seu suport durant tota la Lliga.

 

Share