Notícies

La XII Lliga McDonald’s Lleida tanca amb gran èxit

La dotzena edició de la Lliga McDonald’s Lleida de Tennis de les Terres de Lleida va posar el punt final a la competició després d’un mes i mig de competició on els nois i noies s’han enfrontat amb uns rivals que van ser companys en la gran festa de cloenda del tennis benjamí i pre-benjamí que es va celebrar al Club Tennis Lleida, anfitrió el torneig.

Destacar la importància d’aquesta competició ja que va dirigida al futur del tennis. Cal no oblidar que l’objectiu d’aquesta Lliga no és una altre que la diversió i la formació d’aquests joves jugadors, per aquest motiu s’intenta apropar als nois i noies a la competició d’una forma molt més lúdica i sense cap tipus de pressió per part dels joves tennistes ja que sempre és molt més agradable poder jugar els seus primers partits envoltats dels seus amics i un capità.

El Sícoris es va proclamar campió al grup Ronald McDonald amb 22 punts empatat amb el Club Tennis Lleida A, tot i que la victòria en l’enfrontament directe va donar el títol als sicoristes. En el grup Happy Meal el Club Tennis Lleida C va ser el campió amb 20 punts, seguit del Club Esportiu Mas Duran de Cervera amb 17 punts. La festa final, que va reunir més de 80 nois i noies, va començar amb la presentació de tots els equips participants, on se’ls va fer entrega dels seus merescuts premis i regals per a tots els participants. Tot el seguit, va continuar amb jocs per a tots els nois i noies assistents, on els nois havien de demostrar les seves habilitats com a conductors, damunt dels inflables, amb una pilota als peus, amb jocs de col·laboració i jugant amb un camp més petit. La competició de mini tennis va donar quatre guanyadors, aquests van ser; Alex Oran, Victor Almarza, Rocío Roig i Alejandro Garcia.

mac gentada copia

Share