Notícies

La XI Lliga McDonald’s tanca amb èxit al CT Lleida

L’onzena edició de la Lliga McDonald’s Lleida va posar el punt final amb èxit amb una festa de cloenda del tennis benjamí celebrada al club anfitrió se la competició, el CT Lleida.

El CT Lleida ha estat el campió tant en el grup Ronald McDonald amb el seu equip A i al grup Happy Meal amb l’equip B.

En el grup Ronald McDonald el CT Lleida s’ha proclamat vencedor amb 18 punts, seguit del CN Lleida A amb 6 punts i tanca la classificació el Sicoris .

En el grup Happy Meal, les coses han estat molt ajustades. L’equip campió ha estat el CT Lleida B amb 20 punts, seguit del CT Lleida C amb 17 punts i el CN Lleida B amb 16 punts, tanca la classificació el Centre Esportiu Mas Duran.

Open Mc‘Donalds2013

Pel que fa a la festa de cloenda de la Lliga Benjamí McDonald’s Lleida, va ser tot un èxit demostrant una vegada més que el campió de la Lliga ha estat tot el tennis benjamí de les terres de Lleida, amb la participació d’una seixantena de nois i noies.

La festa va començar amb la presentació de tots els equips participants amb entrega dels seus merescuts premis i regals.

Tot seguit, la festa va continuar amb jocs per a tots els nois i noies assistents, on els nois havien de demostrar les seves habilitats com a conductors, damunt dels inflables, amb una pilota als peus, amb jocs de col·laboració i jugant a tennis amb un camp molt més petit.

La competició de mini tennis va donar cinc guanyadors: Guim Clavera, Pepe Esquerda, David Godia, Alejandro Vicente i Ivan Pedrico. La festa va concloure amb un gran berenar pels nois i noies.

L’organització va agrair la col·laboració de McDonald’s Lleida i el seu suport durant tota la Lliga, que ha fet possible que aquests nois i noies no es quedessin sense la competició més divertida de tot l’any i poder gaudir de la festa final.

Share