Notícies

La UFEC premia els expresidents amb la Insígnia d'Argent

Un any més, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha fet el seu especial homenatge als darrers presidents federatius que han deixat el seu càrrec. En aquesta ocasió són 12 expresidents els que han rebut la Insígnia d’Argent de la UFEC com a reconeixement per la seva tasca en suport del seu esport en particular i de l’esport català en general.


L’acte, celebrat dilluns passat al Museu Melcior Colet de Barcelona, ha comptat amb la presència del president de la UFEC, David Moner, de la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, i del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau.

Els 12 expresidents que han rebut la Insígnia d’Argent són: Romà Cuyàs (FC Atletisme), Joan Gols i Juan Ramón Hidalgo (FC Beisbol i Softbol), Maria Enciso i Raquel Saavedra (FC d’Esports per a Cecs), Carme Mas (FC Ciclisme), Xavier Iglesias (FC Esgrima), Ramon Carreras (FC Esports d’Hivern), Josep Maria Ripoll (FC Esquaix i Raquetbol), José Luís Martínez Ocaña (FC Halterofília), Pedro Maria Ruiz Uriarte (FC Judo) i Francesc Orriols (FC Tennis).

El periodista Joan Manuel Surroca ha estat l’encarregat de conduir l’acte on s’hi ha aplegat un centenar de personalitats del món federatiu, esportiu, polític i social de Catalunya.

En el transcurs de l’acte, s’ha presentat també la Medalla de Campions del 2012, dissenyada enguany per l’artista Julio Nieto, que s’atorgarà al llarg de l’any als campions absoluts, en categoria masculina i femenina, de Catalunya en cada disciplina esportiva.

Share