Notícies

La Fundació TAP visita les instal·lacions de la FCT a la Vall d'Hebron

El passat dimarts 10 de novembre el tècnics de la Fundació TAP-Tennis Adaptat de Peu van realitzar una jornada pràctica a les instal·lacions dels Centre Municipal de la Vall d’Hebron, presentant la nova modalitat del tennis dirigida a totes les persones amb discapacitat física que es poden desplaçar de peu.

La Fundació de Tennis Adaptat de Peu (TAP), és una nova modalitat del Tennis, fundada a Xile en l’any 2012 per el Director Enzo Amadei, que és una persona en situació de discapacitat física des dels 5 anys d’edat i que actualment és el Coordinador general de TAP a Nivell Sud-americà.

 – Què és: El Tennis Adaptat de Peu és una nova modalitat esportiva del tennis que inclou a totes les persones en situació de discapacitat físiques que es puguin desplaçar de peu.

  – Qui pot participar: Persones amputades, amb hemiparèsies, hemiplegies, malformacions congènites, entre altres seqüeles motores

La Fundació TAP es mantindrà realitzant activitats en ciutats de Espanya i en altres països d’Europa amb el principal objectiu de donar a conèixer i crear programes d’aquesta modalitat.

Al desembre es durà a terme a Xile el tercer campionat internacional on s’esperen jugadors provinents de Xile, Peru, Brasil, Portugal, Mèxic, Estats Units, Sud-àfrica i Argentina.

 Vídeo de l’equip TAP: https://www.youtube.com/watch?v=zVD8ZZV0trc

cr2

 

Share