Notícies

III Campionat de Catalunya per Equips de Tennis Platja

El diumenge 21 d’abril de 2013 es celebrarà a la platja del Bogatell de Barcelona el III Campionat de Catalunya per equips de Tennis Platja. Aquesta serà la tercera edició d’un dels campionats amb més èxit de participació de la temporada que pretén aplegar totes les categories habituals en una de sola, on el treball en equip i l’amistat dels membres de l’equip serà el més important per aconseguir la victòria.

El format de competició es per equips de quatre persones, dos jugadors i dos jugadores, que competiran en nom del seu club en una primera fase de lligueta i una segona de quadre eliminatori, en funció del nombre d’equips inscrits. A cada enfrontament es jugarà un partit de dobles mixte, un de masculí i un de femení, i guanyarà l’equip que aconsegueixi la victòria en dos dels tres partits.

Ja està obert el procés d’inscripció a través de la secció de competició de l’àrea de tennis platja del nostre web. Les places són limitades. Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del mail tennisplatja@fctennis.cat

Share