Notícies

La Selecció Lleidatana mostra el seu potencial davant Andalusia

La Selecció Lleidatana de Tennis va completar amb èxit el Torneig-Intercanvi que va disputar el passat cap de setmana a les instal·lacions de la Federación Andaluza (FAT) a Sevilla davant un combinat de tennistes andalusos de les categories aleví, infantil i cadet. Després de tres dies de competició i convivència, i un total de 30 partits (24 individuals i 6 dobles), Lleida i Andalusia van empatar a 15. En total es van jugar sis eliminatòries en format Copa Davis (dos individuals i un doble) i els amfitrions es van endur les victòries generals en l’aleví masculí (4-1), l’aleví femení (3-2), l’infantil femení (3-2) i el cadet masculí (4-1). Per part lleidatana, els triomfs van ser als duels de l’infantil masculí (1-4) i el cadet femení (0-5).

Selecció Lleidatana a Sevilla

Els tennistes alevins seleccionats van ser Raúl Galiano (CT Urgell),  Marc Mateo (CN Lleida), Gemma Lladonosa (CT Urgell), Paula Arcarons (Sícoris Club). Els infantils que van representar el tennis lleidatà van ser Llorenç Lladonosa (CT Urgell), Ricard Rubio (CN Lleida), Mireia Pérez (Sícoris Club) i Beatriz Dolader (CN Lleida), i els cadets: Pep Canyadell (CT Urgell), Nestor Giribet (CT Barcino), Ares Llobera (CT Urgell) i Maria Teixidó (CT Lleida).

La sortida va ser organitzada per la Representació a Lleida de la Federació Catalana de Tennis amb el suport de les institucions, Wala i Head. L’expedició la van encapçalar el president de la FCT Lleida, Ignasi García, i el Director Tècnic Provincial, Miqui Moreno, acompanyat del segon entrenador Jaume Miró i pares i mares dels tennistes.

Selecció-1 copia

HISTÒRIA DE LA SELECCIÓ i OBJECTIU

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis va posar en marxa el Projecte Selecció de Lleida el 2011, amb l’objectiu de competir amb altres federacions de l’Estat espanyol de manera regular, a més a més de fer-ho a la Copa Transpirineus. Aquesta selecció va néixer amb el repte de consolidar-se al llarg dels anys, nodrint-se de les diferents categories en funció del rival i de les competicions en les quals prengui part.

Competir fora de Lleida i amb rivals no habituals, viure experiències diferents, tant en l’àmbit personal com en l’esportiu, i millorar com a tennista defensant, a més a més, la pròpia selecció, són alguns del al·licients que tenen els tennistes que hi participen, que són seleccionats per criteris tècnics basats en el nivell, la progressió, l’esforç i el treball que realitzen. Fins ara ha competit com a Selecció de forma oficial a les Transpirineus i en format intercanvi a Pamplona, Tarragona, València i Sevilla.

Share