Notícies

La Selecció Lleidatana mostra el seu bon nivell davant la Federación Madrileña

La Selecció Lleidatana de Tennis es va imposar en la trobada que va celebrar aquest cap de setmana amb la Federación de Tenis de Madrid (FTM), que va exercir d’amfitriona, durant tres dies en els quals Lleida va tornar a demostrar el seu bon nivell tennístic.

La Selecció Lleidatana va viatjar a Madrid amb els benjamins Víctor Almarza (Sícoris Club), Adrià Zaragoza (CT Urgell), Albert Pedrico (CN Lleida) i Guim Clavera (CT Lleida); els alevins de primer any Odei Garcia (Sícoris Club), Jan Rubio (CT Urgell) i Albert Mòdol i Ichiro Fontova, ambdós del CT Lleida; els alevins de segon any Gerard Pascual (CT Lleida), Paula Arcarons (Sícoris Club) i Daniel Martínez i Claudia Borbon, tots dos del CN Lleida.

Lleida-Madrid-3 copia

En total es van disputar 50 partits entre individuals i dobles, dels quals Lleida en va guanyar 28 per 22 de Madrid. Cal destacar que la selecció de Madrid compta amb jugadors de nivell, entre ells el nebot de Fernando Verdasco, amb la qual cosa el triomf deixa ben palès l’excel·lent nivell de la selecció lleidatana i la bona tasca que duen a terme els clubs lleidatans.

El programa es va encetar el divendres a la tarda amb partits individuals, i va seguir el dissabte al matí amb més duels individuals. A la tarda, els representants lleidatans van participar en una visita cultural pel centre de Madrid, mentre que els partits es van reprendre el diumenge al matí amb els dobles.

En acabar, ambdues federacions van intercanviar plaques i detalls tot valorant molt positivament aquesta trobada. Per part lleidatana, el cap de l’expedició, Ignasi García, president de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis, es va mostrar molt satisfet no només pel resultat esportiu obtingut, sinó també pel “contingut social i de companyonia que comporten aquestes trobades” i “per l’enriquidora experiència que suposen”, tot agraint l’exquisit tracte rebut per la Federación Madrileña.

Lleida-Madrid-2 copia

El Director Tècnic Provincial, Marc Ivan Rodríguez Nieto, que va ser el responsable de fer la convocatòria i de dirigir la Selecció, va estar acompanyat pel segon entrenador, Roger Lera, mentre que alguns pares dels jugadors també van ser presentes a Madrid donant suport a l’expedició.

Aquesta trobada es va desenvolupar durant tres dies a les instal·lacions de la Federació Madrileña i servia per donar continuïtat al seguit de competicions i de jornades d’aquesta mena en què ha participat la Selecció Lleidatana durant els darrers anys. Així, el combinat lleidatà va  debutar a Navarra al 2011, i posteriorment va visitar, al 2012, Tarragona i va jugar la Copa Pirineus com a amfitriona, mentre que al 2013 es va enfrontar a València i va viatjar a França a la Transpirineus. La darrera experiència d’aqueta mena es va realitzar l’any passat a Sevilla i el rival va ser una Selecció de la Federación Andaluza de Tenis (FAT).

Share