Notícies

La Selecció Lleidatana dóna un nou pas endavant al País Basc

Després de tres intensos dies, Lleida es va acabar imposant pel marcador global de 48-37 després de disputar 85 partits tant d’individuals com de dobles.

La selecció masculina estava integrada per Gerard Pascual (CT Lleida), Alejandro Vicente (CT Lleida), Jan Rubio (CT Urgell), Emili Elias (Sícoris), Odei García (Sícoris), Albert Pedrico (CN Lleida), Víctor Almarza (Sícoris), Segi Viles (CT Mollerussa) i Álex Orán (CT Lleida).

La femenina la formaven Claudia Borbon (CN Lleida), Paula Arcarons (Sícoris Club), Clàudia Puigdevall (CT Lleida), Laia Larrosa (CT Lleida) i Meritxell Teixidó (CT Lleida).

Selecció Lleida-1 copia

Els represententants lleidatans van exhibir un gran nivell en totes les categories completant un gran cap de setmana en el qual, al marge del tennis, també hi va haver estones per coneixer la ciutat i algunes de les tradicions locals

L’expedició lleidatana estava formada, al marge dels jugadores i jugadores, pel president de la FCT Lleida, Ignasi García, pel director tècnic provincial, Marc Ivan Rodríguez Nieto, i Pedro Àlvarez, segon entrenador i preparador físic. A ells cal sumar-hi un grup de pares i germans de tennistes d’unes 30 persones que també van aconpanyar la selecció.

Ignasi García es va mostrar molt satisfet per aques nou pas del projecte. “L’objectiu és que joves tennistes de diferents clubs que durant l’any juguen en contra o per separat, puguin jugar i conviure junts durant uns dies, fent-ho, a més a més, sota el paraigües de la selección i en llocs on no juguen mai. És un cap de setmana que combina esport, cultura i germanor, i que permet els nois i noies viure una experiència que recordaran durant molts anys”.

El president de la FCT va ressaltar a més a més “el bon nivell dels tennistes, el que demostra el gran treball que s’està fent als club” i va “agraïr a les institucions el suport que donen a la selecció lleidatana. Sense elles aquest projecte seria impossible”.

El País Basc va ser la cinquena parada d’una selecció que el passat més de juny va ser apadrinada de forma oficial per l’Albert Costa. El projecte es va posar en marxa a Navarra al 2011, i posteriorment va seguir per Tarragona (2012), València (2013), Sevilla (2014) I Madrid (2015).

Share