Notícies

La Selecció Lleidatana de tennis, al nivell de les millors de l’Estat espanyol

La Selecció Lleidatana de Tennis va ratificar el passat cap de setmana que es troba al nivell de les millors seleccions de l’Estat espanyol. El combinat lleidatà de les categories aleví i infantil (masculí i femení) va exhibir un gran tennis en el Torneig – Intercanvi que va jugar al CT Sueca contra la Selecció de la Comunitat Valenciana una de les més potents dins l’àmbit estatal i que multiplica per deu el número de clubs lleidatans (16-155).

Després de dos intenses jornades de tennis i un total de 30 partits entre individuals, dobles i dobles mixtes, les dues seleccions van empatar a 15 punts, quedant clar, d’aquesta forma, el bon nivell dels dos equips i la gran igualtat que hi va haver sobre la pista

Els tennistes que van prendre part a la selecció femenina van ser les alevines Ares i Aran Teixidó (CT Lleida) i Maria Bonet (CT Balaguer), i les infantils Ares Llobera (CT Urgell), Sandra Azorín (Sícoris) i Maria Teixidó (CT Lleida).

Per la seva banda, la selecció masculina estava integrada pels alevins Marc Anelo (Mas Duran Cervera), Gerard Villanueva (CN Lleida) i Esteve Torrent (Sícoris); i els infantils Pep Canyadell (CT Urgell), Álvaro Barranco (CT Lleida) i Néstor Giribet (CT Barcino).

Al capdavant de la Selecció hi havia el Director Tècnic Provincial a Lleida de la Federació Catalana, Miqui Moreno, acompanyat del tècnic ajudant Angel Gorgievski i del tècnic de la FCT, Sergi Caro.

També es van desplaçar a Sueca el president de la Representació Territorial a Lleida de la FCT, Ignasi García, i pares i germans dels tennistes. Tots ells van assistir als partits i van reunir-se en el dinar institucional celebrat el diumenge amb presència dels representants de la Federació Valenciana de Tennis.

Ignasi García va felicitar els jugadors per la bona imatge donada i pel resultat aconseguit, i va agrair als pares la seva assistència i la bona acollida rebuda per part del club i la FVT. A més a més, va valorar de forma positiva una experiència –la de l’intercanvi de seleccions de tennis- en la que Lleida es pionera.

Aquesta sortida és la tercera d’una Selecció Lleidatana que ja va estar el 2011 a Navarra, el 2012 a Tarragona i Transpirineus a Lleida, i que ja busca nous reptes per al 2014.

La Selecció Lleidatana de tennis, al nivell de les millors de l’Estat espanyol

clicar per ampliar

Share