Notícies

La Selecció de Lleida visita a la de Tarragona en una Trobada de germanor

La Selecció Lleidatana de tennis es va desplaçar el passat cap de setmana a Sant Carles de la Ràpita per enfrontar-se en una trobada de seleccions amb els millors tennistes de les Terres de l’Ebre de Tarragona de les categories aleví i infantil.

La Selecció de Lleida visita a la de Tarragona en una Trobada de germanor

clicar per fer més gran

L’intercanvi el va promoure la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis com a part del projecte formatiu i lúdic de “Selecció de Lleida”, que es va iniciar l’any passat amb una sortida a Navarra i que viurà aquest any el plat fort amb la disputa el mes de novembre de la Copa Transpirineus al CN Lleida. A banda de realitzar activitats, a Tarragona es van jugar partits el dissabte (Club Terramar) i el diumenge (Club Johnny Montañés). Les dues seleccions van mostrar un bon nivell tennístic amb marcadors molt equilibrats. A la jornada dels individuals del dissabte Lleida va vèncer per 8-4, mentre que el diumenge al matí va ser el combinat de Tarragona qui es va imposar per 7-4.

La Selecció de Lleida visita a la de Tarragona en una Trobada de germanor

clicar per fer més gran

La selecció lleidatana masculina estava formada per Èric Oliva i Pep Canyadell (CT Urgell), Gerard Villanueva, Marc Pasqual i Aureli Cortada (CN Lleida), Esteve Torrent (Sícoris), Albert Sentís (CT Lleida) i Llorenç Lladonosa (CT Balaguer). La femenina la integraven Mireia Pérez i Sandra Azorín (Sícoris Club), Judith Aubets (CT Solsona) i Yoli Pifarré (CT Urgell). El responsable de l’expedició va ser el Responsable Tècnic Provincial de Lleida, Carlos Coll, que va estar acompanyat pel tècnic Marc Ivan Rodríguez, mentre que per part tarragonina el coordinador va ser Fran Medina de la FCT.

A més a més dels joves tennistes es van desplaçar fins a Sant Carles pares i familiars dels jugadors i també el Representant Territorial a Lleida de la FCT, Ignasi García. Un total de 45 persones que, juntament amb la selecció de Tarragona i acompanyants, van protagonitzar un sopar de germanor el dissabte a la nit que va comptar també amb la presència del Representant de la FCT a Tarragona, Pere Lluís Bergadà.

Al final del sopar, tant Ignasi García com Pere Bergadà van destacar la bona feina que estan realitzant els tennistes i els seus clubs, van agrair la presència i el suport que estan donant els pares dels jugadors a aquesta iniciativa de les seleccions.

La Selecció de Lleida visita a la de Tarragona en una Trobada de germanor

clicar per fer més gran

Ignasi García va destacar també la importància de realitzar trobades com aquestes  ja que, segons paraules seves, fomenta la convivència entre els tennistes, els permet conèixer nous companys i clubs i ens permet donar a conèixer el territori lleidatà i el nostre tennis fora de casa nostra.  També, com sempre, va destacar el suport dels patrocinadors, amb ICG al capdavant, i de la Diputació de Lleida, la Paeria i la Secretaria General de l’Esport. Per acabar, les dues delegacions van realitzar un intercanvi de detalls.

Tarragona va entregar unes plaques commemoratives de la Trobada a l’Ignasi García i també als responsables dels dos clubs que van acollir els partits (Serramar i Johnny Montañés) i al representant de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita.

Per la seva banda, Ignasi García els va fer lliurament d’un lot de productes de la Terres de Lleida, gentilesa de la Diputació de Lleida, i d’unes litografies del Retaule de la Paeria cedides per l’Ajuntament de Lleida.

Share